resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:42
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 198
    galatasaray kalesinde ilk 11 çıktığını gördüğünde beni sevindiren kişidir. *

    bu leo franco nun kötü olduğunu düşündüğümden değil. ha keza leo franco hakkında net bir fikrim yok. buraya alışamadığını düşünüyorum en çok. neyse konum kendisi olmadığından bu kadar yeter.

    aykut u kalede görmek isteme sebebim galatasaray altyapısı biraz da. neredeyse her bölgeden çıkan bir oyuncusu var * ama kaleci yetiştiremiyor. son 10 senede taffarel, mondragon, orkun*, aykut, de sanctis ve leo franco. ilk ikisi adlarını yazdırdı insanların beynine öyle gitti. de sanctis formasına yazdırdı sadece adını, leo franco da bu sene için sıkıntılı.

    orkun- aykut sezonunda şampiyon olmuştuk. son maçlarda da aykut oynamıştı ve hatta sadece yerliler vardı, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? bu ülkede futbolcular gazla çalışan model olunca genelde, 11 metin o sene iş yapmıştı. bunu kırmak için altyapıdan başlayan mental eğitim şartı lazım ki bu da uzun vadeli bir çalışma.

    aykut un kalede oynaması aynı zamanda altyapıya da bir mesaj olarak gidecektir diye düşünüyorum. biz kalemizde yerli bir oyuncuya bu şansı veriyoruz, siz de iyi hazırlayın kendinizi. öteki türlü richard kingson, orkun uşak, kerem inan gibiler kendi yollarını çizerler bir şekilde.

    milli takıma yıllardır kaleci ver(e)meyen bir takım olduğumuzu da göz önünde bulundurarak "güven ve sabır" kelimelerini içini boşaltmadan aykut -ve hatta ufuk- için kullanabilmeliyiz. mental gelişim sadece futbolcu için değil taraftar içinde gerekli oluyor aslında burada. eleştirmekle itin g.tüne sokmak arasındaki farkı çözdüğünde oluşacak takım-taraftar sinerjisi sürekli başarılar için anahtar olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın