• 740
    ben bu stadın yerini yeni öğrendim. yazılanları her zaman okurdum ve istanbul'u hayatında sadece 4-5 defa gören biri olarak nerden bilebilirdim ki seyrantepe nerede. otobüsle istanbul'a geliyoruz, gebze'yi geçtikten sonra istanbul il sınırı tabelasını görüyorum ve evet gözlerim faltaşı gibi açık o dakikadan sonra, sağlı sollu her yeri dikizliyorum ki stadı görürsem kaçırmayayım. baaaaak.

    çünkü okumuştum böyle birşey, ama yanlış hatırlıyorum o sırada. gördüğüm her inşaatta heyecanlanıyorum, daha pendik'teyiz abi. göremedim tabiki, maltepe yada pendik'te, daha doğrusu o doğrultudaki otoyolda nereye türk telekom arena'yı göreceksin. bende o sırada şoföre saydırmaya başladım farklı bir yol kullandığını düşünüyorum. hayır yani köyden indim şehire filmindeki gibi de yapabilirdim;

    - himmeeeet abeey, biz nereyi arıyoruz?
    + seyrantepe.
    - nerdeyiz peki?
    + maltepe.
    - heaa işte ha seyrantepe, ha maltepe.

    artık o ümitsizlikle yan koltukta oturan rasta saçlı güzel bir kız vardı onu keseyim diyorum bari. keserken köprüden geçiyoruz, ve kızla daha göz göze gelemeden canııııım stad ile göz göze geliyorum. kız beni yiyecek gibi baksa içimin yağları bu stadı gördüğüm anki kadar erimezdi eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın