resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1980
    bu kadar entry görünce ben de "ne oldu?" dedim.

    yahu daha adam dönmeden yemişsiniz. bu kadar sıfır tolerans ile başarılı olma şansı yok zaten. ha bana sorarsanız kadroda bulunması gerekir. geçen seneki takımın ağzımızda bıraktığı tadı kimse hatırlamak istemediği için, o takımdaki tüm oyunculara karşı bir önyargı mevcut. hatırlıyorum, muslera bile geçen sene kendi standardının çok altındaydı ve birçok kişi artık miadının dolduğunu düşünüyordu.

    arkadaşlar o takım yanlış kurulmuştu, olmadı. saha dışı etkenler, yönetimsel beceriksizlikler de eklenince herşey kötü gitti.

    neyse ki gerçek hayatta menajerlik oyunu gibi o gitsin, bu gelsin, ondan olmaz, bundan olmaz diyerek hareket etmiyoruz. herkesin görüşüne saygım var, beğenmeyebilirsiniz, oyuncu dönüp başarısız da olabilir, teknik ekip de beğenmeyebilir. ancak aksini bekleyenleri futboldan anlamayan kişiler olarak ilan edenleri çok saygısız ve kibirli buluyorum. kendini otör sanıyor beyimiz.
    bu mantıkla yeni takımlarında kötü sezon geçirmiş nice oyuncular (hatta dünya yıldızları) futbolu bıraksınlar, çünkü futbolcu filan değiller.

    neyse kendisiyle ilgili düşüncem; ben kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum. umarım bir şans daha elde eder. yoksa da kariyerinin kalanında başarılar dilerim ve birgün potansiyelini de ortaya çıkaracağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın