• 102
    bence sözlükte bu maçın başlığı galatasaray-besiktaş olarak degistirelim, zira sosyal medyada herkes bu maç bitmiş de bjk maçı oynanacakmış gibi konuşuyor. sanirim bjk maçına 6 puan falan veriyorlar anlayamadım. benim için beşiktaş maçından en az 2 kat daha çok öneme sahiptir.

    ligde son 6-7 maçın rakiplerle değil şampiyonluk psikolojisi ile oynandığını idrak edemeyenler icin bu maç kolay geçecek gibi durabilir ancak ligin son haftalarına girildiginde rakibin zorlugunun hiçbir oneminin olmadığını herkesin bilmesi gerekiyor.

    yarın maça gelecek olan arkadaşların bu ciddiyetle gelmesini rica ediyorum. şampiyonluk maçlarına çıkıyoruz ama hala 3 atarız 5 atarız diyenler var. işte bu tarzdaki arkadaşlar tribünde takımı gerip daha dakika 30da kaçan firsatlara ahh’lar vah’lar ile tepki veriyorlar. kendi futbolcularımızı, evet rakinin degil, baskı altına alıyorlar.

    yarın maça gelecek olan herkesi işin ciddiyetini algılamaya davet ediyorum. ayağımız bir kere kaysa köpek balığı gibi dipte bekleyenlere bu fırsatı verirsek sezon sonunda bir daha geri dönemeyecek noktalara gelebiliriz. bu puanları çok ararız. yarın agresif tribün ile tüm rakiplerimize bir kez daha mesaj vermemiz gerekiyor ki ağızlarının suyunu silsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın