resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1975
    şu adamı öven hiç kimse çıkıp da şöyle uçar böyle kaçar demiyor ama eleştirenler o kadar çirkin şeyler yazıyorlar ki ister istemez savunanların da üslubu sertleşiyor. zaten bu eleştiren tayfanın bir kısmı sonrasında futbolcu başlıklarında ''göt oldu'' ''beni göt etmesinden mutlu oldum'' yazıyorlar.

    romanya milli takımında oynayan, o takımın en pahalı 5 oyuncusundan biri olan adam süper lig'de her takımda forma şansı bulur. formsuzdur oynamaz, oynayamaz olabilir, iyi çalışmaz oynamaz, psikolojik sorun yaşar oynamaz vs. vs. ama yetenek olarak, futbolcu olarak bu adam süper lig seviyesinde bir oyuncudur. sence öyle olup olmaması nazara alınacak bir görüş değildir, nesnel kriterler senin şahsi fikrinden çok daha fazla önem arz eder. mesela size göre taylan da futbolcu değildi ama bugün kümede kalma mücadelesi veren takımda ilk 11 çıkıyor. size göre latolevicci de futboldu değildi ama karagümrük'te oynarken gelsin gelsin diye yazılıyordu.

    neyse özetle, cicildau galatasaray'da olmalı mı olmamalı mıu tartışılabilir, istenmemesi, yetersiz bulunması anlaşılabilir ama cicildau süper lig'de oynayamaz, cicildau futbolcu değil, buna futbolcu diyenle futbol konuşmam gibi söylemler klavye başında atıp tutan tiplerin kendi bireysel ve değersiz fikirleridir ve ben artık bunları okumamanın bir yolunun bulunmasını rica ediyorum. şu sözlüğe şu engelleme butonuınu doğru düzgün getirin de engellenen yazarların entryleri görülmesin, insanlar da durduk yere gerilmesin karşılıklı olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın