resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1359
    marmara üniversitesi hukuk fakültesinden derece ile mezun olmuş, yedek subay olarak askerlik yapmış, bu askerliğin acemi birliğinde de her eğitimde birinci olmuş birisidir. bu bilgiler duyum değil. internette var mı bilmiyorum ama.

    kendisi babadan zengin olsa da muvaffakiyetini kendi kalitesi, azmi ve profesyonelliği sayesinde elde etmiş hem yol yordam bilen hem de kalifiye bir iş insanıdır. baba parasıyla normalde kapısından giremeyeceği üniversitelerde okuyan yalı çocuklarına ceza kanununu isterse tersten okutur.

    türk futbolunda "haksız rekabet"e sebep olduğu için dava edilen ilk kişidir. niyetleri farklı olsa da, "merdi kıpti şecaatini arz ederken sirkatini söylermiş" sözüne uygun olarak organize ve profesyonel kötülüğün lokomotifi tarafından kendisi karşısında düştükleri acziyet belgenmiş oldu.

    kendisini akp'li sanan ve bu yüzden devir değişirse pasifize olacağını düşünen fbjk camiasının mental düzensizlikten muzdarip fertlerini ise her zamanki gibi acıma ve tiksinme duygusuyla izliyoruz.

    biraz sert bir entry oldu. ama hak ediyorlar artık.

    edit: asıl niyetim kendisinin bayramını tebrik etmekti, unuttum. :(

    galatasaray maçlarını bayram havasına sokan bir kadronun kurulmasındaki olağanüstü gayreti ve başarısı için teşekkür eder, bayramını tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın