• 66
    bu maç dahil sezonun geride kalan tüm maçlar için mottomuz yüksek konsantrasyon olmalı. işlerin tamamen bizim kontrolümüzde olduğunun farkına vararak hem takım hem yönetim olarak daha güçlü olduğumuzu bilerek ve kendimize güvenerek devam etmeliyiz. sizlere inanıyor ve güveniyoruz!

    okan hocanın eğer icardi'de riskli bir durum yoksa ideal 11 ile sahaya çıkacağını düşünüyorum. herhangi bir rotasyona başvurmayacaktır. yalnız icardi için riskli bir durum varsa o zaman en uçta bafetimbi gomis yerine nicolo zaniolo'ya forma vermek daha mantıklı olabilir. gomis ilerleyen yaşı nedeniyle sezon başına göre bile daha geriye gitmiş görünüyor. bu nedenle gomis ile başlamak büyük eksi yazabilir.

    rakibimizin en güçlü hücum silahı hiç kuşkusuz fabio borini. eski futbolcumuz mbaye diagne'de iyi bir sezon geçirse de esas silahları borini ve pirlo'nun onu nerede kullanacağı maçın da bizim adımıza nasıl geçeceğine dair önemli bir işaret olacak. umarım en uçta diagne borini kanatta başlar ve maçı öyle tamamlar. borini sahte 9 kanatlara sprinter isimler tercih edilirse sorun çıkarabilirler.

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın