• 142
    öz kardeşini kayırmamış bir kişi olarak gidip de tuttuğu takımı kayıracağını hiç bir dayanak olmadan söylemek sadece mevcut seçim öncesi iktidar trollüğü yapmaktan başka bir şey değildir.

    22 yıldır ve öncesinde dahi türk siyasesi kirli ilişkiler ağı yöneten, yönetilen siyasi figürler tarafından yönetilmiştir, bu demek değildir ki bütün politikacılar o makama geldiğinde kendi eşini dostunu, taraf olduğu kurum kuruluşları kayırmak zorunda. kendisi on yıllarca bürokrasi içerisinde bulunmuş, ama benzer ama farklı fikirden bir çok kişi ile çalışmış, farklı siyasi görüşlerin yönetimlerinde devlet kademelerinde yer almış eski bir bürokrattır. bugüne kadar herhangi bir yolsuzluğu ortaya çıkartılamamıştır ki olsaydı 10 seneyi aşan muhalefet liderliği süresince mevcut iktidarca bu yolsuzlukların manşet manşet ortalığa serleceğini de hepimiz biliyoruz.

    edit: kendisi cumhurbaşkanı olursa fenerbahçeli olduğu için fenerbahçenin kayırılacağını, chp içerisinde bir fenerbahçe yapılanması olduğu ve bu yapılanma sebebiyle fenerbahçe’nin bugünden dahi çok kayırılıcağını ifade eden bir entry girilmesine istinaden işbu entry girilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın