• 9205
    aslında üzerine düşeni, gereken zamanda, gerektiği şekilde yapan ama yönetim kurulundan gerekli desteği alamayıp gerekli icraatı göremeyen taraftar.

    mesela 11 mayıs 2021 beşiktaş fatih karagümrük maçı bitiminde beşiktaş takımı soyunma odası koridorlarında karagümrük takımına meydan dayağı atmıştı. bu olayı ortaya çıkaran ne ibne basın, ne federasyon, ne galatasaray yönetimi; bizzat taraftarın kendisiydi. hatta olaydan yarım saat sonra ortaya çıkan ve murat uslu başta olmak üzere tüm beşiktaşlı trolleri ortaya çıkışıyla sinirden kudurtan koridordan çekilmiş videoları internet ortamına yükleyen kişi, galatasaray tribününü çok uzun yıllar kovalamış bir abimizdi.

    sonrasında ne oldu peki? yönetimimizin aciz ve güçsüz duruşu sayesinde videolarda şöyle bir görünen koltuk değnekli cenk tosun ceza aldı sadece. 4 gün sonra şampiyonluk maçında itiş kakışın başında görünen vida beraberlik golünü attı, yaşanan arbedede menajeri tutuklanan ghezzal şampiyonluğu getiren penaltı golünü attı.

    yetmedi, o gün normal şartlarda pandemi sebebiyle seyirci yasağı vardı. galatasaray taraftarı 3-4 kere stada gelmeye çalıştı, polis tarafından çevre yoluna akan trafiğin ortasına sürüldü. hatta sucu reis bile bir ara polislerin arasında kalıp ufak dozda tartaklandı.

    o dakikalarda izmir'de ise 2 otobüs beşiktaş taraftarı polis eskortu eşliğinde stada alınıyordu.

    bu basit örnekte olduğu gibi, galatasaray taraftarı en beklenmedik anlarda bile yapması gerekeni yapıyordur.

    mesele buna karşılık verecek olan dirayetli bir yönetimin olmasıdır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın