resim
Enner Remberto Valencia Lastra
Takım:Internacional
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Ekvador
  • 424
    emek hırsızı, yalancı ve arsız kişidir. şunu da ekleyelim alışmış kudurmuştan beterdir ve valencia bedavadan faul, penaltı almaya ve rakiplerinin haksız yere oyundan atılmasına alıştı artık.

    https://twitter.com/...752181888131074?s=20

    yukarıdaki pozisyon yine aynı maçta kendi arkadaşının itmesi ile hakeme penaltı itirazı pozisyonu falan bunlar artık sıradanlaştı valencia için. hiç gocunmadan hiç utanmadan rakiplerinin hakkını yiyor şerefsizce maç kazanmaya çalışıyor ve çalıyor.

    esas korkunç olan durum ne biliyor musunuz? 19 nisan 2023 başakşehir fenerbahçe maçında başakşehirli oyuncular ceza sahası içinde top valencia'ya geldiğinde müdahalede bulunmuyorlar daha doğrusu müdahalede bulunmaktan imtina ediyorlar çünkü direkt ve sadece topa açık bir şekilde dokunamazlarsa penaltı çalacak emek hırsızları ekran başında ve sahada bekliyorlar. eğer dikkat etmediyseniz ikinci yarıda özellikle başakşehir'in eksik oynadığı zamanları tekrardan izleyin. defans oyuncularının çaresizlikleri o kadar belli ki gitmiyor üzerine uzatmıyor ayağını çünkü sonuç belli.

    ve bu çaresizlik nedeni ile oluşan karamboller ile joao pedro kabzımalının şansı birleşince comeback yaptık şampiyonluk alametleri diye dolanan bir grup ortaya çıktı.

    acilen tff ve mhk ya valencia adlı bir video yollanıp bu şarlatanın bu alışkanlığına ket vurulması için adım atılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın