• 54
    andrea pirlo'nun en uçta fabio borini ile başlayacağını tahmin ettiğim mücadele. umarım okan buruk ve ekibi bütün planını mbaye diagne'nin ilk on bir başlayacağı üzerine yapmaz. açıkçası bu maça diagne ile başlarsa işler bizim için kolaylaşır.

    borini'nin sahte 9 olarak en uçta yer alması bizi gibi beklerini çok ileriye çıkıp, ön alan baskısı uygulayan takımlar açısından sorun çıkarabilir. çünkü boey ve adekugbe'nin arkasında büyük boşluklar bırakıyoruz. abdülkerim'de rakip hücumcuya çıkıyor. bu anlarda topları alamazsak savunmada dengesiz yakalanabiliriz. borini en uçta olduğunda boey ve adekugbe'nin arkasına kaçıracakları hızlı hücumcular ile sorun çıkarabilirler.

    karagümrük kaleci açısında problemli geliyor. ne yazık ki yeni kalecileri yıldız yapma gibi bir huyumuz da var. bu nedenle umarım batuhan ahmet şen iyileşir ve formayı alır. çünkü karagümrük duran toplarda sorunlu bir takım ve batuhan'ın da yan top zaafiyeti var. duran topları dikkatli kullanırsak skor bulabileceğimizi düşünüyorum.

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın