resim
Barış Özbek
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Karşıyaka
Yaş:38
Uyruk:Almanya
  • 498
    başlığında hala daha ettiği mücadeleden, yok gol yedikten sonraki hırstan yok çirkef sivastan bahsedilmesini anlayamadığım şeydir. yahu yaptığı hareketi bir tek ben mi gördüm afedersin bi laf vardır "gavura vurur gibi" diye, bu gavur değil de sanki bi yakınına gözünün önünde silah zoruyla hallenmişler de ondan oluşan bir kavgada rakipine dalarmışcasına savuruldu o ayak ve eminim isabet etmediğinde "hasss..." çekmiştir nası kaçırdım diye.
    sakın şu herifi çubukluyla onla bunla kıyaslamayın. diego lugano morenonun tarihini hatırlamadığım sami yendeki maçta emre aşıka arkadan attığı kafaya verdiğiniz tepkinin aynısını vermeniz gerekir ey sözlük yazarları galatasaraylı duruşu değil mi övünüp durduğumuz şey yüz yılı aşkın ahlakımız kültürümüz değil mi. tokat atsın anlarım kafa atsın anlarım ayağına bassın formasını yırtsın hepsini anlarım ama adam meslektaşının ekmek teknesine alenen kasten nişan alarak elanonun kayserispora attığı goldeki vuruşundan ilham alarak vurmaya kalkıştı yahu hangi hırstan bahsediyoruz bu neyin bir anlık patlaması.
    inci yazarları için özet gelsin: allahınızı severseniz objektif olun tamam galatasaraylıların olduğu bir oluşumuz ama galatasaraylı duruşuna zerre kadar uymayan kendisinden utandıran şu herifi de savunmaya kalkmayalım sırf formamızı giyiyor diye. ne yapalım derseniz elinde ne kadar galatasaray amblemli ürün varsa alınsın elinden ben de kurtulayım bu utançtan diyorum kendi adıma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın