resim
Barış Özbek
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:37
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 497
    5 nisan 2010 sivasspor galatasaray maçında yaptığı hareket için hala sözlük içinde savunulabilen bir futbolcu. yok çok gerginmiş, şöyle küfür olmuş, böyle tepki olmuş.... tamam, adı "galatasaray" olan sözlüğümüzde tarafsızlık beklemek abes ama gözün de mi yok kardeşim? barış'ın savurduğu o tekme bizim herhangi bir futbolcumuza karşı savurulsa (bak, "gelse" demiyorum, sadece "savurulsa" diyorum.) ne düşünürdünüz acaba? adım gibi eminim ki o an ne gerginlik düşünecektiniz ne de küfür.... o futbolcu "kasap" olacaktı, "birinci ligde yeri yok" olacaktı.

    hadi her şeyi geçtim, biraz empati kurun be... adamın biri geliyor ve sizin yapmadığınız bir şey yüzünden ekmeğinizi 5 ay boyunca kazanamayacağınız bir hareket yapıyor size. o an ne derdiniz? sırf daha fazla "galatasaraylı" görünmek adına bu adamı savunmayın. hatta ben sana o empatiyi direkt kurayım sevgili barış özbek savunucusu... bundan 1 ay önce çok sağlam bir dayak yedim. hem de bir hiç yüzünden... yanımda bir kız arkadaşım vardı. karşıdan gelen 7-8 kişilik bir grup bu arkadaşıma laf attı. tam yanımdan geçerken bana omuz attılar. arkama dönüp bakınca "ne bakıyon amana koyduum" diye bir cevap aldım. o dakikadan sonra kavga kaçınılmaz oldu. aralarına girdim, dayağımı yiyip çıktım. içlerinden biri de galatasaray formalıydı. peki bu adamın galatasaray formalı olması onu diğerlerinden daha az orospu çocuğu yaptı mı? hayır, tabii ki yapmadı. benden önce belki bir şeylere kızmışlardı ve hedef ben seçilmiştim... peki ama burada benim suçum neydi? sen hiç yerdeyken yüzüne tekme aldın mı? ben aldım işte, kör olma tehlikesi atlattım orada. o tekme sonucu gözlüğüm fırlamasaydı da kırılsaydı şu anda bir gözüm kördü, evet...

    böyleyken böyle işte... üstündeki forma kimsenin savunulabilmesini sağlamaz, sağlamamalı... böyle bir hareket sözlükte yapılıyorsa ve sözlük üstünde takdir görebiliyorsa ben "galatasaraylılık" adına çok yanlış bir kapıya gelmişim demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın