• 575
    gerginlikle beklediğim ama rahat galibiyet ve dominant oyunla geçtiğimiz deplasman. kaldı ki alanyaspor'un penaltısı dünyanın hiçbir yerinde penaltı kararı verilemeyecek saçma ve anlamsız bir temas. alanyasporlu oyuncu yere düştükten sonra sadece ayağına ufak bir temas gördüm ben, bu kadar uydurma bir penaltı ancak fenerbahçe maçlarında fener lehine olabilir.

    bunun dışında stresimizi ortadan kaldıran da bana göre ilk yarıyı önde bitirmiş olmamızdı. ilk yarının sonlarında yenilen veya atılan goller her zaman belirleyici olur ki icardi de mertens'in çok kurnazca önüne bıraktığı topa aynı kurnazlıkla hareketlenip usta işi bitirişle golümüzü attı ve devreye galip girmiş olduk.

    maçın adamı kesinlikle mertens'ti. napoli günlerindeki mertens'ten uzak bir görüntü çiziyordu bu sezon bana göre. yay üstünde çok daha etkili, uzaktan golleri, zeka kokan asistleri olurdu mertens'in. bu maçta tam olarak napoli günlerindeki mertens'ten performanslar sundu ve 4 gollü galibiyetimizde aslan payına sahip oldu.

    okan hocam'a böyle eze eze, vura vura giden bir takım yarattığı için, çok değil, daha 1-2 sene önce sahada şuursuz, kabız ve kaos futbolu oynayan takımdan kurtarıp böyle iştahlı, arzulu, hedefe kilitlenmiş bir takım izlettiği için yürekten teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın