• 1
    giresunspor'da hasret bitti

    bank asya 1. lig'de giresunspor, kendi sahasında boluspor'u 1-0 yenerek, 7 hafta sonra galibiyete ulaştı.

    giresun atatürk stadı'nda yaklaşık 8 bin taraftarının desteğini arkasına alan giresunspor, boluspor'u 90. dakikada ibrahim'in attığı golle 1-0 mağlup etti. en son ligin 8. haftasında kayseri erciyesspor'u 1-0 mağlup etmeyi başaran giresunspor, boluspor karşısında aldığı galibiyetle ligde 7 hafta sonra galibiyete ulaştı.

    giresunspor kulübü başkanı olgun aydın peker, maç sonrası yaptığı açıklamada, hafta içi gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yönetim kuruluna seçildiklerini hatırlattı. peker, yeni yönetim kurulu olarak giresunspor'un ilk oynadığı maçtan 3 puan almasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını vurgulayarak, "bu takım kötü bir takım değil. futbolcularımız sahadan galibiyetle ayrılarak bunu gösterdiler. giresun halkının bu işe özverisini ve sevgisini burada gördük. inşallah onlara layık oluruz. 3 puanla başladığımız için çok sevinçliyiz" dedi.

    giresunspor taraftarları, maçtan sonra kulüp başkanı olgun aydın peker'i, tribünlere çağırarak, sevgi gösterilerinde bulundular.

    öte yandan giresunspor kaleci antrenörü bekir küçükşahal, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, futbolcuların boluspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini söyledi. futbolcularının karşılaşmanın 90 dakikası boyunca gol kovaladıklarını dile getiren küçükşahal, "bugün sahada koşan, mücadele eden bir takım giresunspor vardı. 90 dakikanın ne kadar önemli burada bir kez daha gördük. bu maçla birlikte giresunspor, bir çıkış yakaladı. boluspor galibiyetini, taraftarımıza bayram hediyesi olsun" diye konuştu.

    kaynak : iha

    gelecek sene süper lige yükselerebiliteleri için önemli not : kulübün başkanlığını olgun aydın peker, asbaşkanlığını sinan engin yapmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın