• 1
    başlığını şimdiden açtığım, 19 nisan 2023 başakşehir fenerbahçe maçında gelişecek hadise. olmamış olaylar hakkında olmuş gibi başlık açanlardan nefret ederim fakat artık öğrenilmiş çaresizlik modundayım.

    merak ettiğim penaltının verilip verilmeyeceği değil, kime verileceği. tabii ki olağan şüpheli enner valencia fakat bu maçta bir sürpriz bekliyorum ben.

    bizi bu hallere düşürenlere, hakkımızı yiyenlere diyecek söz bulamıyorum. çatır çatır top oynarken, yarımız kadar top oynamayanların, yarımız kadar kadro kalitesi olmayanların ısrarla yarışta tutulmasına diyecek söz bulamıyorum. as kalecileri sakatlanıyor, karşı kıyıda panik yapan yok. ulan as kalecisinin yokluğunun iplenmediği şampiyon olur mu?

    resmen elimiz kolumuz bağlı, bir takımın ısrarla göz göre göre ve hiç gizlemeye dahi tenezzül edilmeden şampiyonluğa, hadi en kötü ihtimalle şaşalı bir final olsun diye son haftaki derbiye ittirilişini seyrediyoruz. yazıklar olsun yahu!

    hadi tahminimi de bırakayım, maç 1-1 devam ederken 77. dakikada korner kullanıldıktan sonra ceza sahasında minicik bir şarja kendini yere bırakan samet akaydın * sayesinde fenerbahçe'nin kazanacağı penaltıdır. enner valencia (p) gole çevirecek, fenerbahçe maçı 2-1 kazanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın