• 93
    sözlükte gördüğüm kadarıyla bu maçla ilgili hafiften bir panik havası hakim. alanyaspor formsuz evet ve zor deplasman kabul ediyorum. ancak başakşehir maçı ile birlikte takımımız (bkz: 14 nisan 2023 galatasaray kayserispor maçı) nı kazanarak hem güzel oynadı hem de "ben ciddiye aldığımda şampiyonluk için hiç rakibim yok" mesajını çok net bir şekilde verdi.

    (bkz: 14 nisan 2023 galatasaray kayserispor maçı) öyle sıradan bir bol gollü galibiyet değildi, uzun zaman sonra takım sadece ön alan presi yapıp kazandığı toplarlar hızlı geçiş kovalamak yerine savunma ve orta sahada kaptığı toplar ile de çok net pozisyonlar yakaladı. kayserisporun merkezi tutamayacağı belliydi ve orayı delmek çok önemliydi. formsuz olduğumuz haftalar en zayıf merkezleri bile delememiştik. bu nedenle oyun sadece kanatlara sıkışmış ve kötü ortalar ve formsuz kanat oyuncuları ile hep işimiz şapkadan çıkan tavşana yada kısır geçen maçlara kalıyordu. ancak oyuncular form tutunca merkezi delik deşik ettik. kayserispor 10 kişi kalana kadar maç zaten 6-0 olabilirdi. bu güçlü oyun karşısında ersun yanal sadece kapanıp kontra deneyebilir ancak oyuncularımız öyle formda ki korkacak bir şey yok. ligin bizden sonra en iyi hücum takımı olan (bkz: adanademirspor) bize gol atamadı. çağdaş hoca galatasaraya özel hazırlanıyor kupada oyuncu dinlendiriyor, çok iyi takım oyunu oynuyorlar hücumda çok iyiler denilen (bkz: kayserispor) muslerayı yere yatıramadan kayseriye geri döndü. o nedenle alanya maçını çok rahat izleyeceğim.

    maç saatine kadar havaya girmek ve asy atmosferini özleyen arkadaşlar içinde geniş bir kayserispor maçı vlogunu buraya bırakayım.
    https://youtu.be/cwl0FKiMhr0

    videoda söylediğim gibi yolumuz şampiyonluk yolu, kanalıma abone olup bana destek olmayı unutmayın *
App Store'dan indirin Google Play'den alın