• 1
    herhalde ali koç'un sahaya girip hakeme tokat atması falandır. belki o zaman bir kınama olsun yayınlarız.

    bu hafta itibariyle olanlara hiç ama hiçbir tepki göstermediğimize göre sıkıntı bir durum görmüyoruz demektir. dolayısıyla hakemler ve basın aynı şekilde devam ederse, tutarlılık gereği bizim yine hiçbir açıklama bile yapmamamız gerekiyor. aman tadımız kaçmasın ali rıza bey hesabı..

    sonra bir bakmışsınız, tt arena'da puan olarak geride maça çıkıyoruz... bu sizin eseriniz. hırsızın hiç mi suçu yok demeyin. hırsızı polise, mahkemeye vermeyi geçtim; yok sayıp antreman tweetleri atıyorsanız, hırsız bunu yapmaya devam eder tabii ki. suçu yok demiyorum ama değişmek için en ufak bir motivasyonu yok böyle bir durumda çünkü yaptırım yok. hayatta bu şekilde pasif kalırsnaız köpeğiniz halıya sıçar, çocuğunuz televiyzonu kırar, elin oğlu gelir kupanızı ve emeğinizi çalar.

    karşımızda çok zorlu bir düşman var. yenelim, mat edelim, asalım keselim demiyorum. ama bu kadar sessizlik asla normal değil. oyuncular da bu şekilde motive olamaz, "biz sahada kazanıyoruz, yönetimin masada veriyor" psikolıjisine ve stresine girer.

    bu camia, hatta bu toplum böyle bir sessizliği ve sahipsizliği hak etmiyor. elden giden bizim şampiyonluğumuz olmasa bile türk sporunu korumak için tepki göstermeliydik. inanılmaz bir tepkisizlikle karşı karşıyayız ve en acısı, siyasi iklim nedeniyle bunu bile anında normalleştiriyoruz. bütün toplumsal ve politik reflekslerimizi kaybetmişiz, yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın