• 18
    dolaşan görsel doğruysa artık stadyumda maç izlemek çok büyük lüks olacak. kombine fiyatları böyleyse maç biletleri de en az 4 kat zamlanacak demektir bu artış oranına göre. üstüne de istanbul dışındaysanız artık maça gitmeye hakkınız yok demiştir ülke ekonomisi ve bu fiyatları planlayanlar.

    ben bu fiyatlar doğru ise tepki olacağını düşünüyorum.

    fiyatlar bu kadar yüksek olursa ultraslana kale arkasını doldurması için verilen biletler üzerinden de sıkıntılı bir rant işi dönmeye başlayabilir.

    en azından maraton altlar ve vip ile maraton üstlerle kale arkaları arasındaki makasın daha çok açılmasına göz yumup ikinci saydığım yerlerin fiyatlarında düşüş yapılabilir.

    bu seneye kadar ankara'dan kombine alıp ayda bir, bazen de avrupa maçıyla bağlamalı iki maça gitmek çok normal bir aktiviteyken yapamaz olmuştuk. seneye ise hayal olacak. sanırım yıl boyunca 1 ya da 2 hedef maç seçip ona da bilet bulabilirsek gidebileceğiz:(

    gerçekten çok kötü günlerden geçiyoruz ülke olarak.

    edit: @avukatbey uyardı, teşekkür ederim. fiyatlar doğruymuş ve resmi sitemizde varmış. şimdi baktım ben de kabak gibi duruyor... iş yerinde bazen siteyi açmakta zorlandığım için bakmamıştım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın