• 69
    dananın kuyruğunu koparmaya aday, 22-23 sezonunun en önemli maçı. retorik olsun diye değil, gerçekten de o kadar önemli bir maç. sezonun ilk devresinde, içeride oynadığımız maçta nasıl biçildiğimizi gördük. aynı hikayenin başımıza tekrar gelmeyeceğini kimse söyleyemez.

    takımımıza güvenimiz tam olsa da kimsenin "5 atarız, 7 gömeriz" gibi lakayıt havalara girmemesi gerekiyor. alanya gevşek bir takım olsa da bize karşı puan kazanmak için yanıp tutuştuklarına yemin ederim ve bunu maç saati de ispatlarım.

    maça gelecek olursak:

    rakipin orta sahasında oynayan umut güneş kırmızı kart cezalısı. bu sezon 23 maça çıkıp 1 gol 1 asist kaydetmiş. nispeten as oyuncu sayılabilecek biri.

    daniel candeias el kırığı sakatlığı ile oynamayacak gibi görünüyor. o da bu sene 22 maça çıkmış 1 gol ve 2 asisti var.

    ersun yanal'ın başa geldiği 27 şubat 2023 tarihinden itibaren 6 maç oynamışlar. 1 galibiyet 1 beraberlik 4 mağlubiyet almışlar.

    fenerbahçe'ye karşı 4-2-3-1 dizilişiyle sahaya çıkmışlar. yüksek ihtimalle bizim maça da benzer bir formasyonla çıkacaklar.

    iç sahadaki son maçları 19 mart 2023 tarihinde oynanan alanyaspor fenerbahçe maçı olmuş. o maçta zemin ortalama görünüyordu. yaklaşık bir aydır maç yapılmadığı için ekstra biz deformasyon olmayacağını düşünüyorum. bu da bizim adımıza olumlu.

    maç günü de alanya'da hava açık ve en düşük 17 derecelerde görünüyor. futbol oynamak için oldukça müsait bir ortam.

    maçın hakemine gelecek olursak da maça bir gün kala henüz belli olmamıştır. lale orta "galatasaray'ı en iyi kim doğrayacak" adlı proje ödevlerini bekliyor olabilir hakemlerden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın