• 64
    2 anahtarı olan maç: konsantrasyon ve sabır.

    alanya deplasmanı her takım için sıkıntılı olmuştur ama bize maalesef ekstra ters gelen bir deplasman. 4. fatih terim döneminden beri herhalde en çok zorlandığımız deplasman. kaybediyoruz, berabere kalıyoruz ya da ömürden ömür götüren bir şekilde kazanıyoruz ancak...

    bu seneki takımımız zor olacağı öngörülen deplasmanlardan güle oynaya çıktı. ben buna kazanamadığımız trabzon ve ads deplasmanlarını da ekliyorum. oyun olarak o deplasmanlarda da gayet iyiydik. ben takıma yine güveniyorum. kayseri maçında mazotu aldık. şampiyonluk kokusu zaten burnumuzda. tek yapmamız gereken o deplasmanlar gibi ciddi hazırlanıp her anını konsantre oynamak.

    sabır dememin sebebi ise konya deplasmanındaki gibi saçma işlere girmemek için. alanya, ersun yanal ile birlikte birçok arkadaşın yazdığı gibi oyun kimliğini değiştirdi. pozitif, ayağa oynayarak çıkan takımdan tamamen kapanarak hızlı hücum arayan bir ekibe dönüştü. bu yüzden sete sabırla oturup atakları olgunlaştırmak lazım. ayrıca son ana kadar acelecilikten ve panikten uzak kalmak lazım. yaratıcı, maç çözebilen çok fazla oyuncumuz var. ben hala konya deplasmanında okan hoca o ilginç değişiklikleri yapmasaydı bir yerde skoru bulabileceğimizi düşünüyorum. yeter ki sahadaki ekibe güvenelim. hemen sahaya mata atma, 70. dk gomis atma işlerine girmeyelim. bu takım oyunun ortada olduğu her an skor yapabilecek isimlere sahip. o tecrübeye de sahip. neyse ki bu sezon deplasmanlarda daha olgun, acelecilikten daha uzak bir oyun oynuyoruz iç sahanın aksine. belki de şu alanya ile iç sahada oynasak daha da zor olurdu. onu maç gösterecek. ben takıma sonuna kadar güveniyorum.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın