• 396
    son 1 ayda ve sadece 5 maç karşılaştırması yaparak anlatayım:

    17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı: ahmet oğuz, dubois'e yaptığı gaddarca faulden dolayı kırmızı kart görseydi, konyaspor uzatmalarla birlikte neredeyse 90 dakikayı 10 kişiyle geçirmek zorunda kalacaktı. haliyle 2-1 yenilmemiz imkansızdan öteye geçerdi.

    19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı: alanyaspor 1-0 öndeyken, fenerli osayi'nin 20. dakika yaptığı kasaplığa kırmızı kart çıkmadı. ayrıca fener lehine 2 penaltı verildi. eğer kırmızı kart verilseydi, fener'in bu maçtan galip gelme ihtimali 0'a yakındı.

    5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı: geriye düştükten sonra her seferinde beraberliği yakaladık ama hakemler maalesef ki rüzgarı arkamıza almamıza izin vermedi. 2 tane net penaltımızı vermek istemedi. mertens'in attığı gol el gerekçesiyle iptal edildi. aynı zamanda başakşehir'in attığı golde ofsayt incelemesi yapılmadı. eğer adaletli bir hakem yönetimi olsaydı, bu maçı bağırta bağırta kazanırdık.

    15 nisan 2023 fenerbahçe ankaragücü maçı: ankaragücü 80. dakikada 1-0 öne geçti. 80 dakika boyunca dişe dokunur hiçbir şey yapmayan fenerbahçe'ye 87. dakikada uyduruk bir penaltı verildi. fenerbahçe'nin gaza geldiğini gördüler ve 5 dakika bile uzatılmaması gereken maça 10 dakika uzatma verdiler. 90+7'de de fener'in golü geldi! tüm bunların yanında dokunulmaz arda'nın ceza sahası içerisinde rakibin gözünü morartacak dirseğe penaltı çalınmadığı gibi, kaleci irfan can'ın ceza alanı içerisinde rakip takım oyuncusuna takla attıracak hareketine de penaltı çalınmadı. tüm bunlar yaşanmasaydı, fener hayatta galip gelemezdi.

    2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçında da beleş penaltıyla öne geçtiler. rakibe kırmızı kart çıktı ve yine penaltı kazandılar. beşiktaş adına ekstrem durumlar yaşanmasaydı, fener yine hakem yardımıyla güle oynaya kazanacaktı. fark da şu an 3'tü. bakın sadece son 1 ayda aklıma gelen 5 maçı yazdım. haktan, hukuktan, ardan, namustan nasibini almamış hakemler olmasaydı, şu anda minimum 12-15 puan fark atmış olurduk ve türkiye kupasından da elenmezdik. bunun öncesine falan girmiyorum, sadece son 1 ayda bunları yaşadık. hal böyleyken hakemi nasıl yenebilirsin? hakemler bizim atmamız gereken 15 puanlık farkı 6'da tutmuş. hatta 3'e indirmeye yeltenmiş. hatta ve hatta lider olmalarını kafaya koymuş. tüm bunlar varken, ben nasıl hakemleri yeneyim? mavi gözlünün kukla yaptığı tff, mhk, pfdk'ya nasıl diş geçireyim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın