• 3
    birazdan derbicik diyebileceğimiz bir maç var ve sadece birkaç entry girilmiş.

    neden mi? çünkü muhteşem bir şekilde kazandığımız cuma maçından sonra dün fenerbahçe skandallarına bir yenisi eklendi ve futbola dair hevesimizi yine baltaladılar. bakın fb top oynayarak kazansa, galatasaray-fenerbahçe arasında adil bir yarış olsa gönül rahatlığıyla futbol konuşabileceğimiz bir ortam olacak; 2 saati keyifle geçireceğimiz bir şey olacak şu maçlar.

    ama gündem fb skandalları olduğu için futbola dair bir şey merak uyandırmıyor. kendi düştükleri çukura bizleri de çekiyorlar.

    gerçek ve adil bir yarış olsa herkes üç beş t.sak geçip birbirini tebrik edecek, kendi yönetimine takımına kızacak ve yoluna devam edecek. şu kafamızdaki saçmalıklara bak. ulan çatır çatır top oynuyorsun, çok iyi ama riskli bir kadro kurmuşsun ve maya tutmuş önüne geleni deviriyorsun. sırf lanet bir takım senelerdir başarısız diye, ülkenin en zenginlerinden ama en eziklerinden biri onların başkanı diye maruz kalmadığın haksızlık kalmıyor. senin puanların çalınıyor, onlara haksız puanlar kazandırılıyor. inanılmaz ya. ingiltere'de, almanya'da hatta italya'da olamamak bu kadar mı kader ya. italya'da şike yapan en azından cezasını alıyor bizde ise mükafatını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın