• 9
    bizim zor geçmesini beklediğimiz alanya, beşiktaş ve ankaragücü deplasmanlarımız var. öyle veya böyle fenerbahçe ile evimizde de olsa bir derbi var. 6 puanlık fark bu mhk ile devede kulak.

    tolunay kafkas 15 nisan 2023 fenerbahçe ankaragücü maçından sonra burada kazanmak için 1 gol yetmiyor demişti. ne demek istediğini verilen penaltıya bakarsanız anlarsınız. dolayısıyla 6 puanlık fark da şampiyonluk için yetmeyebilir. ben takımımıza güveniyorum ne var ki alenen maçlar rakiplerinden alınıp fenerbahçe'ye veriliyor. bizim maçlarda yüzü çarşamba pazarına dönen oyuncu için varda 5 dakika inceleme yapılıyor, fenerli biri tansiyonu düşse penaltı zırt diye çalıyor.

    böyle bir ortamda fenerbahçe'nin eli yüzü bir rakibi başakşehir kaldı. bir de sivas var ama sivas işte, onu da anladınız. ankaragücü'nün elinden hakem eliyle kurtulan fenerbahçe istanbulspor gibi zayıf bir takıma yenilse de başakşehir'in elinden kurtulamayabilir. başakşehir bize çalıştığı gibi fenerbahçe'ye de çalışırsa elini kolunu sallaya sallaya kazanır. hiç zorlamadan. ama bakalım çalışacaklar mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın