resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4524
    hakkinda uzun uzadiya yazmaya gerek yok. yildirim demiroren’in daha saf* ama yuzu gozu daha duzgun halidir. ne yaptigi hakkinda en ufak bir fikri varsa ben 2015’ten beri yazdigim bu sozlukte yazarligi birakirim. taraftarin genlerine isleyen galatasaray kompleksini kullanip asli astari olmayan komplo teorileriyle carki donduruyordu ki onun da benzini bitti. en son iki hafta once besiktas 4. golu attiginda kadikoy yonetim istifa sesleriyle inledi.

    kendisi oyle aziz yildirim gibi lige direk etki edebilecek bir nufusa, dayanisma gucune, veya baglantilara sahip degil. koc ailesi uyesi olsa bile durum bu ki kendisi bana arkadas ortaminda istenmeyen ama parasi oldugu bir de hesabi falan odedigi icin idare edilen bir tip gorunumu tasiyor. ben de prestiji bu. lale orta falan onu bir yere kadar goturur.

    kendisi turkiye’nin en zengin ailelerinden birine mensup oldugundan dolayi hayatta onune hersey altin tepsiyle serildigi ve mucadele vererek veya kendi yarattigi emekle hicbir sey kazanmadigi icin hayatinda ilk defa fenerbahce baskani olarak ailesinin destegi ve yardimi olmadan bir mucadeleye girdigi bir iste boyle bocaliyor. isin ozet bu aslinda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın