• 250
    hakem kararıyla fenerbahçe lehine tayin edilen bilmem kaçıncı müsabaka.
    tamam masa başında maç alırsın da bu kadar da elevermezsin kendini, bu kadar da belli etmezsin.

    sene sonuna kadar 8 hafta var, fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu gibi en az 30 tane pozisyon olur gs lehine, bakalım kaç tanesine penaltı çalınacak. ceza sahasına yapılan her ortada rakiple teması olmaksızın dengesi bozulan oyuncuya penaltı verilmeli öyleyse, bazı maçlarda 40 defa rakip ceza sahasına giriyoruz, o maçları minimum 5 penaltı ile bitirmemiz gerekiyor. duran topları bahsetmiyorum bile, adam adama mücadele olan her pozisyonda penaltı bekleyeceğim.
    rakibe de penaltı verin bizde de verin, zaten rakibin 4-5 katı daha fazla rakip ceza sahasındayız, onlar 3 penaltı kullanırsa bizim yaklaşık 15 penaltı kullanmamız lazım maç başı.
    arkadaşlar bu 10-15 rakamları size komik gelebilir ama şaka yapmıyorum, açın bakın irfancan penaltı pozisyonuna her maçta 15'den fazla birebir aynı pozisyonuj yaşadığını siz de göreceksiniz

    sadece penaltı pozisyonu değil, hakemin maç içi düdüklerine de dikkat çekmek isterim. baya bir süre ankaragücü lehine faul çalmadı hakem, zaten fb'li oyunculara dokunduğunuz anda faul veriliyor bu bir klâsik artık. böyle inanılmaz bir hakem kayırması olduğu zaman ister istemez rakibi de itiyorsun kendi sahasına.
    rakiplerin kendi ceza sahası içindeki müdahele şansını ise penaltı çalarak cezalandıran bir hakem teşkilatı var. anadolu takımları zaten güçsüz, bir de böyle orantısız hakem desteği geliyor. yani 85'te öne geçen bir rakibin bile elinden çok çok çok rahatça maçı alabiliyorlar.

    bizi aptal mı sanıyorsunuz? görmüyor muyuz sanıyosunuz?
    maalesef 20 mi kaç yıl sonra ülkenin geldiği durum bu, parası olanın sahada düdüğü çalıyor.
    şu sezonda fenerbahçe'nin hileyle kazandığı maçlara sevinen fenerbahçe'liler varsa, bunu görmezden gelen varsa, ayırt edemeyen varsa, üzülerek söylüyorum ki bu ülkenin zeka ortalaması maalesef ama maalesef çok düşüktür. yani başka da izahı yok.
    hakkımı helal etmediğim kaçıncı maç oldu sayamadım, çok büyük ah alıyorsunuz yapmayın dedikçe daha beterini yaptınız, ben allah'a havale ediyorum. ne haliniz varsa görün. illa ki bir yerden çıkacak, kimsenin de yanına kâr kalmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın