• 102
    sezon başından beri tüm kurgu bu maçı şampiyonluk maçı yapmak ve fb'yi şampiyon yapmak. bizim takım o kadar iyi geldi ki bu döneme hepsinin eli ayağına dolaştı. neler neler yaptılar bizi bitirmek için olmadı. bir şekilde maçlarımızı kazandık. baktılar olmuyor, diğer taraftaki faaliyetlerini artık kör göze parmak şekilde artırdılar. ben 40 yaşındayım. aklım erdiğinden beri futbol takip ederim. hem de çok fena halde. gece yarılarına saat kurup ebesinin şeyindeki ülkelerden maç izlerim. o derece de severim futbolu. 2022-2023 futbol sezonu kadar iğrenç bir sezon ne gördüm ne de duydum. buna şike sezonu da dahil. bir takım bu kadar kollanır mı, bu kadar hak yenir mi, tüm bunlar olurken yüzsüz yüzsüz yavuz hırsız olarak ev sahibi bastırılır mı? evet bunları da gördük, görüyoruz. artık benim midem kaldıramıyor bu kadar iğrençliği.

    hani yönetime kızıyoruz falan da. onlar ne yapacak kardeşim? karşında öyle iğrenç bir yapı var ki ne utanmak biliyorlar, ne arlanmak. en akıllısından en delisine kadar hepsi aynı. bence tek yol var. fifa. bir şekilde buraya dikkatlerini çekeceksin. belki saçma bir yol olur ama başka da aklıma hukuki yol gelmiyor. zira bu durum tehlikeli hal almaya doğru gidiyor. sonu çok kötü olacak belli ki.

    bizim takım ne yapar ya da ne yapmalı derseniz, tüm maçları bir şampiyonlar ligi finali gibi ciddi ve istekli bir şekilde oynayarak kazanmalı. yoksa bize bu sene rahat yok. pislik her yerlerinden akıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın