• 7372
    size inanılmaz bir formül yazıyorum. fenerbahçe'nin güncel olarak hangi suçu işlediğini anlama formülü. ne yapıyoruz peki? fenerbahçe'nin güncel olarak hangi suçu işlediğini anlamak için o dönem içinde başkalarına attıkları iftiraları inceliyoruz. ve her seferinde doğru sonucu veriyor. "kişi kendinden bilir işi." diye boşuna denmiyor ve matematik hiçbir zaman yanılmıyor.

    mesela bir örnek; zorlu center'daki gizli görüşme piyasaya düşünce her zaman yaptıkları gibi kendi pisliklerini örtbas etme girişiminde bulundular. bunu da yine kendi bildikleri ve yaptıkları yöntemleri eğip bükerek başkalarına iftira atarak gerçekleştirdiler. ne demek istiyorum, zorlu center ismi değişip point hotel yapılıyor ve bunun üzerine kurgu yapıyorlar mesela.

    kendi oyuncularına kırmızı kart çıkmayan maçın devre arasında açıklama yapıyorlar.

    şikeleri tescillendikten sonra galatasaray'a şikeci yaftası yapıştırmaya çalışıyorlar.

    federasyon başkanı eski asbaşkanlarıyken, galatasaray'ı kollamakla suçluyorlar.

    mhk başkanı kendi yöneticilerinden birinin çalışanıyken hakemlerin galatasaray'ı kolladığı algısını oluşturmaya çalışırlar

    kendi eski oyuncuları ve kongre üyeleri fetö davasından suçlu bulunup hüküm giyerken galatasaray'ı fetöcülükle itham ediyorlar vs.

    kısaca attıkları her iftira kendi yaptıklarını bir itiraf niteliği taşıyor aslında. çığırtkan bir algı örgütü ve suç şebekesi. joseph goebbels yaşasaydı fenerbahçe basın sözcüsü olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın