resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 1641
    35 yaşında. çok iyi bir milli takımın oyuncusu. napoli gibi büyük bir takımda efsaneleşmiş. gol ve asist katkısında çok iyi durumda.

    bütün bunları saydığımızda artık kendini salabilecek bir yıldız aklımıza geliyor. lâkin öyle değil. sahip olduğu kariyer ve başardığı güzel şeylere rağmen hâlâ o futbol oynama ateşini taşıyor.

    takımı sahiplenmiş. ekmek yediği yere sırtını dönmüyor. elinden gelenin fazlasını yapıyor. bu yaşta bu efor ne öyle. motivasyonu çok yüksek. bu durum arkadaşlarının da modunu yükseltiyor.

    oyun içinde pas trafiğinin hep içinde. pozisyon üretme konusunda ligdeki en iyi oyuncu. inisiyatif alma konusunda hiç korkmuyor. tek paslarda ayağı çok iyi. hızlı oyuna uyumu iyi. santrafor etrafında dolandığı vakitler tek vuruşları gayet iyi.

    en sevdiğim özelliği ise oyun kurma konusunda oliveira'nın elini rahatlaması. klasik 10 numara gibi ön alanda takımın ortasına geçip oyun kurabiliyor. pas trafiğini yönetebiliyor. pozisyon gereği ilgili kenara geçip kanat forvet olup kenar açık oyuncularımıza yardımcı oluyor.

    bu yaş, bu kariyer, bu başarı ve kocaman bir neşe. iyi ki bizimle. iyi ki bizim gibi takımı sahipleniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın