resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:36
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 1637
    bu kadar zeki olup bu kadar çalışkan olan, bu kadar hayat neşesi olup bir o kadar da disiplinli olan insan çok çok nadirdir bu hayatta. ama işte bu ruh hastası herif 4-0 önde olduğumuz maçta 10 kişilik rakibe karşı, takım arkadaşları "baba sal bizi artık derken" ellerini yana açıp pres organize edebiliyor hala. bu hareketleri bana gladiator filmindeki maximus'un arenada arkadaşlarını, at arabalı barbarlara karşı organize etmesini hatırlatıyor.

    "benim adım dries mertens, sami yen orduları kumandanı, cimbom tümeni generali, yeni imparator'un, okan buruk'un, sadık yardımcısı; puanları çalınan bir takımın lideri, haksızlıklara göğüs geren camianın neferi. ve ben intikamımı alacağım, bu sezon veya önümüzdeki sezon."

    kerem'i kardeşi gibi sevdiğine eminim ve eminim gelişimiyle babası ve hocaları kadar gurur duyuyordur. sanırım benim galatasaray tarihinde kanımın en çok ısındığı ve hayranlık duyduğum isim mertens artık. iyi futbolcular gelir. iyi sporcular gelir. ama bu kadar "iyi" bir insan çok nadir.

    (bkz: 14 nisan 2023 galatasaray kayserispor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın