• 46118
    galatasaray yönetiminin okan buruk ile ilgili hiçbir problemi yok. okan hoca, oyunculuğunda galatasaray tarlasından yetişmiş ve aidiyet duygusunu kaybetmemiş bir insan. ben sözleşme konusunda yönetimin başını ağrıttığını düşünmüyorum. ayrıca 'neden sözleşme uzatılmıyor' şeklinde bir tavır koyacağına da inanmıyorum.

    galatasaray yönetiminin hedefi, uzun yıllar okan buruk ile birlikte çalışmak. geldiği ilk yıl, yeni kurulan bir takımla galatasaray'ı zirveye taşıdı.

    şartlar engel olmaz ve hakem hataları göz göre göre devam etmezse galatasaray ipi göğüsleyecektir. ayrıca okan hocanın gövdeli oyuncuları yönetmesini de başarılı buluyorum.

    tecrübeli olduğunu söyleyebilirim. başakşehir ve akhisar ile kazandığı lig ve kupa şampiyonlukları, okan hocanın başarı kartvizitidir.

    galatasaray; fatih terim sonrası, içinde g.saray'ı üst düzeyde yaşayan bir teknik adamla yola devam etmeyi planlayacaktır. sonuç: okan hoca ile yönetim arasında sözleşme ve para problemi olmaz.

    levent tüzemen

    kulübün içinden, fatih terim'den sonra kendisine yakın seviyede bir hoca çıkacaksa buna en yakın aday okan buruk'tur. biz önce bülent korkmaz'dan, ondan sonra tugay kerimoğlu'ndan bunu bekledik ama kendisi bırakın teknik direktörlüğü, yorumcu olarak bile katkı veremedi. sonrasında 3 kupa kazandığımız hamza hamzaoğlu'ndan olur mu dedik ama o da yalnızca belirli bir dönem takımı havay sokup, güven verip, iyi bir ortam yakalayarak kupalar kaznmış, tek sezonluk hatta yarım sezonluk bir etkiymiş, en sonunda da okan buruk şans buldu ama o gelirken zaten hem lig hem de kupayı farklı takımlarda kazanarak gelen winner bir isim olarak, gs efsanesi apoletinin dışında iyi bir teknik adam cv.si ile geldi.

    dilerim 2023 mayıs'ında galatasaray ile ilk şampiyonluğunu da kazanır ve uzun yıllar hocamız olarak görev yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın