resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2428
    şaibeli bir siteye röportaj vermiş oyuncumuz. eğer röportaj doğruysa -ki site yüzünden bunu sorgulamak durumundayız- oldukça pozitif noktalar yer alıyor. babadan galatasaray'lı bir futbolcu değil boey. fransa milli takım hayali için kamerun milli takımını da reddetmişti. hayallerinin olmasın ve o hayallere ulaşmak için çabalıyor olması çok güzel bir şey. galatasaray'dan sıçrama yapmak istiyor olması ve bunu açıkça belirtmesi gayet profesyonelce.

    enzo fernandez arjantin milli takımıyla coşunca benfica menfica demeden chelsea'nin yolunu tuttu ve bu süreçte de ısrarcı oldu. nasıl ki enzo'nun bui isteği ayıp değilse boey'in de avrupa'nın 5 büyük liginde oynamak istemesi ayıp bir şey değil. biz her oyuncuya kulübün simgesi olsun, iyi oynadığı sürece 10 yıl oynasın gözüyle bakıyoruz ama bu doğru bir düşünce yapısı değil.

    tabii ki bizim istediğimiz teklifleri masaya getirmek zorunda. bunun iletişimi doğru kurulursa hem o da son 10 maçı daha iyi oynar, hem de daha iyi teklif getirir. yaz döneminde de kaos çıkmaz. umuyorum yazın haluk yürekli'nin yayınında boey çok gitmek istiyor, takıma rest çekti gibi haberler görmeyiz çünkü genelde bizde işler yokuşa gidiyor.

    30 yaşındaki icardi'nin, oliveira'nın 5 büyük lige geri dönme aşkı olmaması anlaşılabilir bir durum. ama 20'lerinin başındaki oyuncuların 5 büyük lig hayali yoksa zaten orada bir problem var demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın