resim
Koray Gençerler
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 144
    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçında ekürisi ali palabıyık'ın aleyhimize 2 kırmızı kart göstermesine müsaade eden; biri nizami olmak üzere iki golümüzü yiyen var hakemiydi. bu maçtan sonra dinlendirilmemiş ve birçok maçta var hakemi olmaya devam etmişti. hatta genelde bir maçta var hakemiyse, öbür maçta avar olarak görev alıyordu ama bu maçtan sonra görev aldığı 5 maçın 4'ünde var hakemi olmuştu.

    3 ocak 2023 antalyaspor fenerbahçe maçında da var hakemi olarak görev yaptı. hani şu antalyaspor'un son dakikalarda attığı buz gibi golü saçma sapan nedenlere dayandırarak iptal eden maç!
    fener lehine hata yapmışsa, mükafatı illa ki olacaktı. oldu da zaten. trabzonspor, beşiktaş gibi takımların maçlarında da var hakemi olmaya devam etti. hatta 2 hafta sonra yine bir fenerbahçe maçının* var hakemi oldu.

    19 ocak 2023 fenerbahçe çaykur rizespor maçından 2 gün sonra bu sefer de 21 ocak 2023 galatasaray antalyaspor maçının var hakemi oldu. bu maçta antalyaspor'un attığı gol net bir şekilde ofsayttı ama bile isteye vermedi. 2 hafta önce etten püften sebeplerle antalyaspor'un attığı golü iptal eden adam, söz konusu galatasaray olunca bu sefer tam tersini yaptı!

    neyse, 1 maç var, 2 maç avar veya 2 var, 1 avar şeklinde maç almaya devam etti. bu maçları da sürekli süper ligde aldı ve büyük takımların birçok maçını yönetti. keza bizim antalyaspor maçından sonra bu sefer de beşiktaş'ın maçında* görev aldı. beşiktaş maçından 2 gün sonra oynanan 2 şubat 2023 adana demirspor fenerbahçe maçında da görev aldı.

    işte sorun da burada başladı.

    var hakemi olarak görev aldığı bu maçta mert hakan yandaş'ın elle attığı golü iptal etti. fb kalecisi altay'a kırmızı kart çıkarmadı. e tabi fener bu maçta puan kaybettiği için kıyametler koptu. bizim maçta istediği gibi at koşturan ve devamlı maç almaya devam eden bu adam, fener lehine çok hata yapmadı diye aylardır var hakemi olarak görev almıyor. yukarıda da yazdığım gibi, 2-3 günde bir süper lig'de geneli var hakemi olmak üzere sürekli görev alan bu adam, fener'in çıkardığı yangından sonra 5 maçtır avar hakemi olarak görev alıyor. üstelik tff 1. ligde!

    kısacası galatasaray aleyhine hata yaptığında nice maç alan ama fener'i çok kayırmadı diye aylardır sürgün edilen hakemlere koray gençerler'i de ekleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın