resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4504
    fenerbahçe'nin başarısız başkanı. fenerbahçe'nin başına geçtikten sonraki süreçte büyük rezaletler yaşamış, ciddi manada başarısız olmuştur. fakat şuna değinmek istiyorum;

    sosyal medyada galatasaray taraftarlarının "bizi bırakma, inşallah 30 sene fb başkanlığı yaparsın" tarzı söylemleri hiç hoşuma gitmiyor. çünkü bu adam fenerbahçe'nin başına geçtiğinden beri bizim de yaşamadığımız rezillik kalmadı. hocamızın aldığı cezalar, yaşadığımız hakem katliamları, medyadaki galatasaray düşmanlığı, medya algıları, tff içindeki galatasaray düşmanı klik, futbolun inanılmaz gerilmesi ve neredeyse ligin bitmeme ihtimalinin doğması, en az 1 şampiyonluğumuzun çalınması... bu liste uzar gider.

    bu adam fenerbahçe'nin başına geçtiğinden beri o kadar çok badire atlattık ki galatasaray camiası olarak, saymakla bitmez. tüm bunlar bu adamın fenerbahçe başkanı olmasıyla arşa çıktı. tesadüf olamaz herhalde. yani yok öyle başarısız, yok 30 sene başkanlık koltuğunda otursun falan gibi söylemler eğlenceli de olsa naçizane bir taraftar olarak en kısa sürede türk sporundan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum. işbu entryde saydığım tüm şeylerin arkasında başrol olarak bu adam oturuyor. fenerbahçe'nin başarısızlığı, fenerbahçe taraftarının zırlaması falan hiç umrumda değil. bu adam bize de haddinden fazla zarar verdi. bir an önce türk sporundan uzaklaşması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın