resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Almanya
  • 537
    yola klopp olma hayaliyle çıkmıştı ama olup olabileceği en fazla brendon rogers falandır. psg'de de izledik, chelsea'de de; temposuzluktan kırılıyor takımları. bayern'de de aynı tarifeyi uygularsa bi kaç seneye anca sampdoria falan çalıştırır. selefi nagelsmann da yola guardiola olacağım diye çıkmıştı ama guardiola'nın pas oyununu yanlış anlamıştı o da. hem leipzig'de hem bayern'de izleyenleri sıkıntıdan bayıltan bir futbol oynattı. tuchel'in aksine nispeten sonuç alıyor muydu? evet ama o da tamamen bulunduğu ligle alakalıydı. şimdi chelsea için nagelsmann deniyor. vallahi temposuz pas oyunuyla chelsea'de rezil olur nagelsman. bayern ile yürüyerek 3-4 atacağın takımlar olmaz karşında, duman ederler seni.

    tuchel'e dönersek eğer, kadro mühendisliği de çok kötü bu adamın. yani ya yeni geldi hele bir yaz transfer dönemi geçirsib diyorsanız alacağı adamlar belli. ingiltere'de vasat almanları topladı, buraya d gider chelsea'nin vasatlarını alır. çok bir şey beklememek lazım. psg'de mbappe neymar forveti varken solda kurzawa, sağda pembele, ortada herrera falan oynuyordu. lan böyle kadro olur mu? gerçi psg hala öyle. chelsea'de de farklı bir şey yapmadı. tuhaf adamlara yüzlerce milyon dolar ödendi. cucurella'ya 65 milyon euro ödediler. cucurella yav. ben dahil tüm dünyanın adınıı ezberden yazamayacağı chukwuemeka'ya 20 milyon verdiler. neye derman oldu ya da olur bilen yok. daha say say bitmez. abuk subuk bir sürü adam.

    11 nisan 2023 manchester city bayern münih maçını da bu arada 3-0 kaybetmişler ama düşüncülerim bu maçla alakalı değil. city'ye kaybetmek öyle çok şaşırılacak bir şey de değil. sadece şunu diyorum, bu adam bayern'e falan ilaç olmaz. real, bayern, barça, city falan çok üst seviye yerler. tuchel şu anki itibarı ve teknik direktör geçmişiyle anca newcastle falan çalıştırabilir. ki 3-4 seneye bence newcastle falan da bulamaz böyle giderse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın