• 505
    20 yıllık üst düzey bir uygulayıcısı olarak hiçbir zaman ulu orta, göstere göstere ya da organize şekilde yapılıp da bir işe derman olduğuna şahit olmadığım hadise.

    bu işle kafayı bozmuş gerçek ruh hastaları bilir ki totem dediğin şeyi kendine bile itiraf etmeden tatbik etmen gerekir. gerçek totemciler bu uğurda çok rezil durumlara bile düşebilir, en yakınına bile açıklama yapmamak için 40 takla atabilir. işin daha da ruhsal arızalı tarafı, bu totemi her istediğinde yapmak da mümkün değildir. totem yapmak makarna ya da pilav yapmaya benzemez kısacası.

    ama günümüzün sosyal medya dünyasında, tüketim çılgınlığı ve sabırsızlık ortamında, altı boşaltılan her değer gibi bunun da altı boşaltılabileceği kadar boşaltıldı ne yazık ki. influence eder gibi totem(!) yaptırılma çabaları oluyor ve doğal olarak yapılan şey totemden başka her şeye benziyor. yaz sezonu 98 transfer asparagasından 1 tanesi tutan adama duyumcu muamelesi yapılmasının bir simetrisi olarak, 35 kere denenip 1 kere istenen sonuç alınan etkinliğe de totem deniyor.

    allah kimseyi bir basket maçında üst üste 2 hücumda basket çıktı diye çük ekran televizyon önünde, canı ne kadar yanarsa yansın uyuşan ayağını üst üste pozisyonundan bozmadan 1 saatten fazla yerinden kalkmayacak kadar toteme düşürmesin.

    gerisine bir şekilde çare bulunur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın