resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 16419
    https://www.youtube.com/...hannel=SocratesDergi

    gerçekten şahane bir röportaj yapmış mehmet demirkol kendisi ile. ne kadar duygusal, kırılgan biri ve aynı ölçüde yürekten galatasaraylı olduğu belli oluyor. östersunds maçı sonrası bir şeylerin kırıldığı ve artık futbolculuğa mental olarak adapte olamadığını belirtmiş. muhtemelen, fatih hocanın 4. dönemi başlamasa futbolculuğu bitedebilirmiş o dönem. iyi ki de bitmemiş 17/18 şampiyonluğunda ikinci yarıda azımsanamayacak kadar pay sahibiydi.

    onun dışında selçuk; özellikle 2013 sonrası taraftarlığın ne olduğunu anlamamda mihenk taşlarından biri oldu kendim için de. gezi sonrası, yurdum insanının twitter'a hücumu, 140 karakterin yetersizliğinin, sürekli yazma isteğinin, sürekli yazdıkça makul ve sıradanın etkileşim yetersizliğinin de etkisi ile pc/telefon açarak yapılan taraftarlığın ne boktan bir yöne gittiğinin ilk nişanesi oldu. sabri facebook şehidi idi; selçuk da twitter'ın oldu.

    bugün hala 1.5 senelik topçu diyen - muhtemelen futbol denince amerikan futbolu aklına gelen kesim, soccer diyor olabilir- insanlar, 13/14'te hocanın ayrılığı dışında bir taraftar olarak şer şey güllük gülistanlık iken başlamıştı burak ve selçuk ile uğraşmaya. elbette, bunda tek pay sahibi etkileşim kaynaklı seratonin açlığı değildi ; belki de bu topraklara sirayeti 19. yy olan ulus hastalığımız aşağılık kompleksi de bağıra bağıra bir nedendi.(biraz fazla yalçın küçüking yapsak da bugünden bakınca apaçık görmemek mümkün değil) seksi kulüptük artık, ünal başkanımız viski içer, italyan hocalarımız da eşarbı şöyle bir yandan bağlardı. 2000lere heyula gibi çöken suyun karşı tarafının hakimiyetini iki senede tersine çeviren bizim çocuklarda biraz sönük kaldı tabi. böyle olunca selçuk'un ne melo ile sorunu mu eksik kaldı ne sneijder ile ne muslera ile. gerçek ne peki bu anlatılar çağında? hoca olarak nef'e ilk geldiğinde muslera ile ferhat ile şirin gibi sarılan selçuk, demirkol'a sneijder bensiz oynamak istemiyor,sinirleniyordu diyen selçuk..

    aynısı yardımcı hoca olarak geçirdiği sezonda da yaşanmaz mı, yaşandı da yakın eski defterleri açmak şuan zor geldi. dünün selçuk'u bugünün kerem'i olacak ve yine izleyeceğiz nasılsa. fakat, galatasaray'ı biz gibi seven bizim çocukları da savunmaya devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın