• 124
    5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı sonrasi yayininda bir karar haric hakem kararlarini dogru buldugunu belirten, sahsen genel olarak analizlerini basarili buldugum analist.

    onceki yayinlarindan burayi okudugunu biliyorum, umarim bunu da okur kendisine soracagim sorular da havada kalmaz.

    1- basaksehir'in birinci golunde ofsayt olma suphesi bulunuyor. bu pozisyonda vardan ofsayt cizgisinin cizilmemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
    https://gss.gs/RCQ.jpg

    2- basaksehir'in ikinci golu oncesinde serdar gurler'in ayagi kaan ayhan'in kafasina kadar kalkiyor, pozisyona yakin olan sacha boey'e bakinca neredeyse boey'in boyu kadar kalkmis bir ayak goruluyor. sizce bu pozisyon indirekt serbest vurus gerektirmez mi?
    https://gss.gs/8Aa.jpg

    3- galatasaray'in penalti bekledigi birinci pozisyonda en az 2-3 metre uzaktan gelen topu eliyle kontrol edip uzaklastiran omer ali sahiner'in bu top arkadaki kerem'e ulasmasin diye topu eliyle kesmesini penalti degil diye mi yorumluyorsunuz?
    https://twitter.com/..._1OhG4-5l0Q&s=08

    4- dries mertens'in attigi golde net bir sekilde elle mudahale suphesi var, fakat elle oynadigi hicbir acidan net gorulmuyor. hatta kale arkasi kamerasi agir cekimden izleyince herhangi bir el mudahalesi yok gibi duruyor. en onemlisi acilarin hepsinde de mertens'in elinin olasi top carpmasi sonucu en ufak sekilde hareket ettigi gorulmuyor. buna gore golun iptali icin elle oynama suphesi bulunmasi yeterli bir sebep midir?
    https://twitter.com/...679542853390336?s=20
    https://twitter.com/...877917468794880?s=20

    5- lima'nin pozisyonu icin zaten penalti demissiniz onu geciyoruz.

    macta butun bunlar olurken abdulkerim bardakci adamini kacirmis, kaan ayhan savunma kurgusunu bozmus, zaniolo geri donmemis v.s. gibi durumlarin ne kadar onemi kaliyor sizce? siz de bazi kuluplerde calistiniz bunu en iyi siz bilirsiniz momentum diye bir sey vardir, oyuncunun oyundan keyif almasi, ruzgari arkasina almak diye bir sey vardir. 4 mactir sirayla dogranmakta olan ve her maca acaba bu gun hakkimizi nasil yiyecekler dusuncesiyle cikan futbolculari savunma yapmaya, sakin olmaya (ki bitiriciligin ve kreatifligin en onemli faktorudur bu), birbirine yardimci olmaya nasil motive edebilirsiniz? mac 4-1, 4-2, 5-2 olmus tribunlerde panik yerine cosku hakim olmus olsaydi abdulkerim'in daha dikkatli olmayacagini, kaan ayhan'in daha konsantre olmayacagini, zaniolo'nun daha savunmasina yardima gelmeyecegini iddia edebilir miyiz? hatirlarsaniz burak yilmaz galatasaray'da oynarken savunmaya en fazla katki verdigi maclar oyundan keyif aldigi ve genellikle skorun koparildigi maclar olurdu.

    surekli bir sekilde saha icinde kalma taraftarisiniz bunu anliyor ve saygi duyuyorum zaten isiniz bu. fakat gecen sezon 8 mac ust uste dogranan bir takimin ne hale gelebildigini gormus bizlere, ozellikle son dort macta 14 haftalik galibiyet serisi bulunan takima 3 haftada 2 maglubiyet aldirmayi basarmis sekilde aleyhimize ve rakibimizin lehine olacak sekilde arsa cikan ve artik saibe boyutuna ulasmis, tescilli sikeli 2010-11 sezonunu bile golgede birakan hakem hatalarini gormezden gelip saha icini hicbir sey olmamis gibi yorumlamayi anlatamazsiniz. bu konulari malesef ki birbirinden bagimsiz yorumlamak mantikli olmadigi icin mac icerisindeki performans yorumlari her daim havada kalacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın