• 102
    https://twitter.com/...AJU9yn3X5yw&s=19

    galatasaray düşmanlığından gözü dönmüş, beyninin ortalama insanın çok altında çalıştığını düşündüğüm muhtemelen fenerbahçe yöneticisi iken başlatılan fenerbahçe medyası palazlanmasının gölge başkanı olduğu iddia edilen şahıs.

    eğer iddialar doğruysa - ki bu kadar kör göze parmak algı yöntemleri olan başarısız yalan makinesin izleyince doğru gibi duruyor- kendisine bir tavsiyem bir de haberim var:

    -ahmet ercanlar'dan daha iyisini bulabilirsin. onun kadar kendini düşürenini bulmak zor olabilir; fakat türkiye cumhuriyetinde mülteci ve yabancı yerleşikler dahil sanırım 120 milyon daha zeki canlı bulunuyordur.

    -herrrr şeye rağmen; harcanan resmi ve gayriresmi paralar; bağlanan kişi ve kurumlar, tehdit, şantaj, gözdağı ve imalar yine ise yaramayacak. ligten dahi bahsetmiyorum. orta oyunu ile eledik diye dişlerini sıkarak mutlu olduğun galatasaraysız türkiye kupasını dahi alamayacaksınız.

    ve hayır sonunda iyilerin kazanacağından değil. evet, kötüler kaybedecek ve iyiler kazanacak ama sebep bu değil. sebep sadece akılca geride olmanız. beceriksiz olmanız. kibrinizin yarısı kadar allahtan zeka payesi alamamış olmanız.

    senin çevrende galatasaraylı yoktur; o yüzden onlara sabır dilemiyorum. sürekli 'malum camia' deyip, fetö iması yapacak kadar nefret dolu bir öfkeli şirin olduğundan cevrende bırakmamışsındir. ama allah, yöneticisi senin gibi 2+2 sorulduğunda 10 dakika düşünüp başkanına sorup 29 diyecek zekaya sahip kulubüm taraftarı olanlara sabır versin.

    zeka demis miydim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın