resim
Lale Orta
Görev:Eski Hakem
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 539
    fenerin köpeğidir. sami yen tribünlerinin bas bas bağırdığı gibi fenerin köpeğidir.
    şahsen beni mhk başkanı yapsalar galatasaraylı halimle fenerbahçe'nin mağdur olmasını istemem. stadyuma maçlara gittim daha önce, yolu ayrı bir dert, parası ayrı, bağırması ayrı, yaşattığı duygular ayrı. insanlar binbir güçlükle o tribünlere gidiyor, 47.834 kapasiteli ülker stadyumu'nun çoğunu dolduruyor, çocuğu, genci, yaşlısı, kadını, erkeği herkes var ve bir hakem müsveddesi çıkıp bu kadar insanın duygularıyla göstere göstere oynayacak. öyle mi? insan içine çıkartmazdım o hakemi. çünkü dünya benim dünyamdan büyük, ben tek bir insanım, benim için herşey ve herkes seferber olmamalı, olacaksa bile bunu hak etmeliyim.
    ama bu karı öyle mi? değil. çok sevdiği fenerbahçe'si için eski fenerliler gibi galatasaray'ın önünü kesmeye çalışır, bunu marifet sanar. böyle oluşan sahte mutlulukların kulübüne fayda edeceğini düşünür.
    kadın olması da destekli olması da ekrana çıkıp "ehehe evet galatasaray'ın hakkı yendi" tarzı demeçleri de onu kurtarmayacak. adil bir ülke olursak net yargılanacak.
    bırak da takımlar topunu oynasın. ali koç'un kurduğu sirke kendini dahil ederek bir kere kendi kulübüne en büyük kötülüğü yapıyorsun. tıpkı paralı ana akım ve sosyal medya trolleri gibi.
    bu gece eğer mutluysan sıfatına tüküreyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın