resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3241
    takımımızdaki varlığını haaland’ın manchester city’deki varlığına benzetiyorum. haaland, manchester city’nin oyun gücünü çok düşürdü. ama yeri geliyor hedef maçta 5 gol de atıyor. büyük maçlarda man city artık çok daha tehlikeli bir takım ancak uzun düzlükte misal arsenal daha korkutucu kendilerinden.

    biz de icardi’yle öyleyiz. bütün hedef maçlarda harika performans gösterdi, 5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı haricinde de her maçı getirdi bize. siyah giyinmiş başakşehir oyuncusu müsaade etse bu maçı da alacaktı. olmadı, sağlık olsun.

    adı bir dönem anıldı diye söylüyorum; misal yussuf yurary poulsen şu an as santraforumuz olsa fiziksel ve enerjiye, boğuşmaya dayalı oyunuyla arkasındaki oyuncularımıza çok daha skorer dönemler yaşatabilir. ama ters ayağıyla hem beşiktaş’a hem fenerbahçe’ye köşeye top atamaz.

    her şey bir kenara kendisi inanılmaz bir süperstar. bu kadro kalitesi bizi ligde her halükarda şampiyon yapar. zaten galatasaray’ı man city kalibresinde düşünsen ligde bir arsenal da yok. o yüzden muhtemel avrupa maçlarında elimizde icardi gibi bir starın olması uzun bir süper lig sezonundaki güçlü oyundan daha çok cezbediyor beni. olmadı hem poulsen hem icardi alalım yazın.* galatasaray forması giyedursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın