resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1239
    emin bayram'dan boşuna süre çalmasın. bu kadar aptalca bir performansı ben hayatımda izlemedim. aptalca diyorum çünkü beceriksizlik, yeteneksizlik, pozisyon alma vs. ile açıklanabilecek bir oyun oynamadı. rakiplerini birebir de 5 metre uzaktan narince, ürkütmeden takip etmekse stoperlik biz bu oyundan bir halt anlamıyoruz demektir. üç gol yedirdi bir kaç tane de yedirmeye çabası boşa çıktı.

    temiz ayağını da alıp istediği takımın stoper rotasyonunda kendine yer bulabilir, o takım galatasaray olmamalı. orta sahaya zaman zaman direnç katabilir, sırf bunun için de verilen paralara değmez. geriye yaslanarak oynayan, kendi liginin orta seviyesindeki takımlara gitmesi hem kendisine hem teknik ekibimize tavsiyemdir.

    peşin edit: tek maçla adam gömmeyi sevmem ama istediklerini yapamamak başkadır, oyunu bilmemek başkadır. milli takımda da hep yerini kaybeder, pozisyon hatası yapar, adam kaçırırdı. galatasaray gibi baskılı önde oynayan bir takımda ise tüm defoları iki maçta ortaya fazlasıyla çıktı. umarım abdülkerim iyidir, değilse de yerine emin bayram oynamalıdır.

    (bkz: 5 nisan 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı)
    (bkz: 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın