• 17
    maç başı ortalama 0,38 penaltı kazanılan ligimizde fenerbahçe’nin tek başına maç başı 0,60 penaltı kazanması başlı başına inanılmaz bir istatistik. düşünün bir maçta iki takımdan birinin penaltı kazanma olasılığı %38 iken tek başına fenerbahçe’nin penaltı kazanma olasılığı %60. yani adamlar her iki maçtan birine 1-0 önde başlamışlar adeta. kazandıkları penaltılara bakıyorsun nerdeyse hepsi skor berabere ya da fenerbahçe 1 farkla gerideyken kazanılmış penaltılar. kritik yani.

    ekşi sözlük’te fenerbahçeli taraftarın biri konuyu saptırmak için avrupa’da da çok penaltı kazandık demiş. baktım 14 maçta 5 penaltı kazanmışlar. yani maç başı 0,35 penaltı. yani ortalama olarak penaltı kazanmışlar ama süper lig’de resmen destan yazmışlar 0,60 ile.

    nasıl bir teşkilata denk geldik, anlamıyorum ki. adamları şampiyon yapmak için her şeyi yapıyorlar ama her şeyi. bu sefer biz çıktık üst üstte 14 galibiyet aldık planlarını bozduk. normal şartlarda ligin bitmesi lazımdı ama masa başı oyunlarıyla mücadele ediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın