• 4
    normal sezonun son 2-3 maçına girilirken playoff mücadelesi resmen alev almış durumda.

    özellikle batı konferansında çarşı pazar karışmış durumda. 5-6-7-8. sırada kim olacak tamamen belirsiz. takımların rakip seçme durumu da göz önüne bulundurursak 4.sıradaki phoenix'den kaçmak için 5.olmamak ama aynı zamanda 7.olup play-in oynamamak da isteyen 3 takım var; lakers, clippers ve golden state. kısacası batı'da müthiş bir 6. olma savaşı yaşanacak kalan 2-3 maçta:) lakers'ın son 20 maçta 14 galibiyetle bu konferansın en formda takımı olduğunu söylemek yanlış olmaz. açıkçası şu an kimse lakers ile oynamak istemiyor. takım fena ritm bulmuş durumda ve tam kadro olması durumunda şampiyonluk için süpriz yapabilecek en önemli takım konumundalar. bu konferansta ilk 3 sıra denver, memphis, sacramento şeklinde. dallas son 14 maçın 10 tanesini kaybederek şu an play-in dışında bulunuyor. yine de kalan 3 maçı içerde oynayacaklar ve oklahoma'yı geçerek 10.sıradan play-in oynayacaklarını düşünüyorum.

    doğuda durum biraz daha basit ilerliyor. chicago, toronto ve atlanta play-in oynayacaklar. miami ile brooklyn 6.sıra için çekişiyorlar. brooklyn avantajlı taraf. doğuda ilk 5 sıralama; milwaukee, boston, phila, cleveland, newyork şeklinde.

    şampiyonluk için favoriler boston, milwaukee ve philadelphia. sonra sırasıyla phoenix, denver ve golden state geliyor. lakers'ın da dış kulvardan kopup geldiğini de tekrardan hatırlatmak isterim. güzel bir playoff bizleri bekliyor. saçma sakatlıklar olmazsa çok çetin maçlar izleyeceğiz, özellikle konferans finalleri nba finali tadında olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın