resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 599
    ali koç göreve gelmeden nasıl hunharca övüldüyse, jesus gelir gelmez nasıl göklere çıkarıldıysa kendisi de henüz ne olacağı tam belli değilken inanılmaz derecede övülüyor. bunların ortak noktası hepsinin de fenerbahçe unsuru olması. fenerlilerin böyle bir huyu var, bunu kabul edelim. kendinden olanı sınırsız bir övgüye boğma, yere göğe sığdıramama durumu.

    arda yeteneksiz demiyorum ama ali koç da göreve gelmeden tertemiz bir imaj çiziyordu, jesus gelmeden önce zaten iyi bir teknik adam olduğu bilinen biriydi. şimdi bir potansiyel var bir de bu potansiyeli sunma biçimi var.

    koç başkanlığa aday olduğunda adama cumhurbaşkanı olmalı diyenler oldu. jesus geldi adama haşa peygamber yakıştırması yapanlar oldu. ki itin bir yerine soktukları aykut kocaman ve vitor perreira jesus'un benfica'sını paçavra etmiş daha yakın zamanda.

    millet öyle övgüler dizdi ki lan dedik herhalde bu çocuk topu kaleden alıyor diğer kaleye çalımlarla gidip golünü atıyor. 11 tane rakip adamı ipe dizip dizip golleri asistleri sıralıyor. izliyorum yani evet top tekniği iyi, pas kalitesi de iyi ama sadece bu 2 özellik top class oyuncu olmaya yeterli mi bilemedim. kendisinden avrupa'da çok var diye düşünüyorum ki çoğu da düzenli olarak oynuyor.

    pr'ın daniskası dönüyor bu işte bence. bizde de efe var misal, zaniolo transferinde roma bu çocuğun transferinde öncelik benim olacak dedi. öyle bir potansiyel demek ki, burada 3-5 övgü yazıldı ama basında kaç kişi yazdı, yazıyor. yazanlar da alt yapıyı takip eden 1-2 galatasaraylı. tüm basın bir olup efe'yi övsek efe'yi de yere göğe sığdıramasak efe de wonderkid. al sana 3.messi.

    görmek lazım. daha bu çocuğun dokunulmazlığı kalkmadı, doğru düzgün pres bile yapamıyor rakipler basının ve hakemlerin korkusundan öyle de bir zırh var. biraz daha palazlanıp dokunulmazlığı kalksın bir daha bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın