• 57
    vardır ve geneli doğru olanı yapmaktır. şimdi bu insanlar en başta gazeteci. ülkemizde son yıllarda unutulan ama mesleğini "gazeteci onuru" ile yapması gereken, vatandaşın doğru bilgi almasını sağlamak bu insanların en temel görevi.

    televizyona baktığında "yandaş medya" deyip yaptıkları haberlere kızıyorsan eğer galatasaray medyası dediğin topluluğun da yaptığı her haber ile kulübü savunmasını bekleyemezsen. böyle bir görevleri de yok. bu durum ne yazık ki sosyal medyanın özellikle twitter'ın hayatımıza aktif bir şekilde dahil olmasıyla ortaya çıktı. gazetecilik kisvesi altında kulüp savunuculuğunu yapan ve asıl amacı takipçi sayısını arttırmak isteyen tiplerin oluşturduğu suni durumlar sebebiyle yaşanıyor.

    bu konuyla ilgili farklı başlıklara defalarca yazmış ve bu durumdan çok rahatsız olduğunu belirtmiş bir kişi olarak değişeceğine dair de çok inancım yok. sosyal medya trollerinin yanında ne yazık ki artık gazeteci trollerimiz de var. birileri bet reklamları peşinde diğerleri de takipçi sayısını peşinde... yani her iki ekip de fazla "duygusal" takılıyor.

    https://www.youtube.com/...02-mqY?feature=share

    uğur karakullukçu, önder özen ve onur tuğrul'un birlikte yaptığı 10 numara programında dakika 59'dan itibaren izlemeye başlarsanız galatasaray ve fenerbahçe arasındaki temel farklardan birisinin medya farkını olduğunu anlarsınız. sadece galatasaray lisesi ya da taraftar da değil. senin medyan da seni eleştirmeli ki, padişahım çok yaşa dememeli ki doğru yolu bulasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın