• 103
    en büyük eğlencem fenerbahçe yenildiğinde rıdvan'ı dinlemekti. ama bu sefer rezil bir şekilde yenildikleri için bilimum diğer kanalların fenerli yorumcularını da dinledim. bu iki arkadaşın "sadece fenerbahçe" isimli programına ilk defa denk geldim ve bahsedilen galatasaray mevzusunu duyunca irkildim. "ne alaka?" dedim. hadi şeyi anladım, konuya nereden geldiklerini anladım. borçlardan girdiler ve bizim borçlarımızın bu anlaşmalar sayesinde silinip daha da güçlü olacağımızdan korkmaları vs. bu anlaşılabilir bir durum.

    ama peşkeş çekilmesi gibi bir cümle kuracaksan bunu desteklemen lazım. sadece "peşkeş" çekildi dedi eleman. güzelmiş. kanalın fbtv'den hallice olduğunu oradan anladım. sonra da burada bir arkadaşın da belirttiği gibi karşısındaki kişiye sürekli "kaptan" demesi falan. araştırdım kimmiş, neyin kaptanıymış diye. hiçbir şey göremedim karşısındaki hakkında.

    kendileri çalıp kendileri oynuyor anlaşılan ve kanalın sahibi olduğu için de "peşkeş" yorumunu yapan istediğini söyleyebilir tabii ama bu konuda galatasaray kulübünün bir aksiyon alması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın