• 54
    bakabildiğim kadar objektif bakıyorum ama beşiktaş'ın talebi gerçekten sululuk. hem biz, hem fener hem de beşiktaş bu takımlarla 2. yarıdaki maçlarını oynamamış. ilk 2 maçı bjk deplasmanda oynamış, biz içerde oynamışız. bjk 2 maçtan 1 puan almış, biz 6 puan almışız.

    bjknin bize göre bir dezavantaj yaşadığı çok açık. ama bu dezavantaj sadece deplasman dezavantajı. buradan sana 5 puan çıkmaz be kardeşim. bizim oynamadığımız bu 2 maçtan 0 puan alacağımız alnımızda mı yazıyor nasıl talep bu?

    türkiye kupasında şu ana kadar hep tek maç usulü ile ilerlenildi. konyaspor gitti antep deplasmanına kupadan elendi. antep kurada sivasspor ile eşleşti. şimdi bu hafta hükmen galip sayıldı sivas. geriye dönük bir iptal olsa konya'nın yarın sivas karşısına çıkması gerekmiyor mu? antep öncesinde iç sahada kütahyaspor ve boluspor'u da elemiş.

    oynanmış maçı yok sayma talebi fenerin 5 yıldız talebi ile aynı saçmalıkta. mesela play off talebi de yersiz ama en azından niyetini daha açık ediyor. o bunun kadar saçma değil. dediğim gibi beşiktaş 5 puan kaybettiği için olay çıkarıyor ama bunun çıkış noktasını bizim bu 2 maçtan 0 alacağımız öngörüsüyle yapıyor. kardeş buradan sana 5 puan çıkmaz, en fazla maç başı 0.5 puandan toplam 1 puan çıkar. o da bak deplasmana gittin geldin, uçak parası, otel parası hatrına. sene sonu tabloya ben manuel eklerim. haydi selametle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın