resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 573
    80 dogumlu bir yazar olarak, 40 küsür yillik ömrümde yerli yabanci bir çok yetenekli futbolcu gördüm. arda da onlardan bir tanesi. yetenekli, potansiyelli ancak çok yanlis camiada. 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçında aldatmaya yönelik hareketini galatasaray'da yapamazdi. yani söyle diyeyim, galatasarayi altyapisinda yetisen bir genç bu hareketi yapmaz! bu bildigin sahtekarliktir. haram yemektir. olaya bir de su pencereden bakin. yasi tutuyo, 18 ya$inda. futbolcu degil de, bankaci veya insaat mühendisi oldugunu düsünün. ayni sahtekarligi, sahada degil de bu alanda yaptigini düsünün ve karari siz verin.

    lale orta mhk'sinin hem orta hakemi hem de var hakeminin gözleri önünde vuku bulan bu olayin sportfi açidan cezasiz kalmasi büyük bir utançtir. ancak futbol kamuoyu gereken tepkiyi vermelidir. bjk yendigi için çok fazla üzerine gidilmiyor. ya peki dünki maçtan bjk maglup ayrilsaydi? arda efendinin yanina mi kalacakti? sari kart ile cezalandirilmasi gereken yerde, ödüllendirilip bir de penalti aldi. ayni sahtekarligi farkli bir sektörde yapan bir isçiye daha farkli bir muamele yapilirdi.

    arda efendi sapkayi önüne koyup bir düsünsün. arda güler mi, arada bir güler mi olmak istiyor. böyle devam ederse arada güler ancak arda güler olmak istiyorsa bu islerden vazgeçmesi gerekir. aksi takdirde olacagi sudur: (bkz: tarık daşgün).
App Store'dan indirin Google Play'den alın