resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 572
    acayip bir oyun zekasına sahip genç oyuncu. hakemi aldatmaya yönelik hareketine gelirsekte bu hem futbolun hem de basketbolun içinde olan bir şey zaten litaratürde 'hakemi aldatmaya yönelik hareket' olarak geçiyor ve cezasıda sarı kart.
    hırsız mırsız falan şu ülkede gerçek hırsızlığı görmemiş gibi konuşmayın, komik oluyorsunuz. arda'nın şu yaptığı hareketi mertens yapmaya çalışmıyor mu? burak, necati her maç denerdi hakemi aldatmayı. bir çok galatasaray taraftarının saygı duyduğu bir isim olarak geçen alex krallarından biriydi bu işin, öyle bir yapardı ki penaltı değil bu diyemezdin mesela.cr7 kariyeri boyunca 50 tane penaltı almıştır böyle kendini atarak.basketbolda kafanı geriye atarsın darbeyi alınca, kolunu takarsın rakibe yani temaslı sporlarda hakemi aldatıp kendine avantaj sağlamayı bütün oyuncular dener.
    burada ki mesele hakem bunu nasıl yer hadi diyelim o yedi var 'da bulunan hakemler nasıl uyarmaz. birde defans oyuncusu ceza sahası içinde öyle kontrolsüz müdahale yapılmaz, bizim oyuncularımız da öyle eşek gibi müdahale etmeye çalışan bir defans oyuncusu görürse denesinler ayağını takmayı madem rakip böyle bir risk alıyor sen de al.
    son olarakta ben bu türk medyasından tüm genç sporcuların korunması taraftarıyım, yıllar önce medyaya bizim arda konusunda o güç verildi ve bizim medyamız şerefsizlikte sınır tanımayarak hem arda'nın hem de kız arkadaşının yatak odasına kadar dil uzattılar. bir kaç yıl sonra benzer şeyi bu çocuğa da yapabilirler daha sonra da bizim efe'ye yapabilirler. bu yamyam medya arkasında gücü hissederse renk ayırt etmeden herkesi yemeye çalışır bu yüzden bazı şeyleri abartmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın